HM-Yachtrental
HM-Yachtrental HM-Yachtrental HM-Yachtrental
HM-Yachtrental
Jachtwerf Gebr. Vissers
Home
   
    Algemene voorwaarden
    Disclaimer
    Privacy policy
   
Home
Home
Home
Nederlands Deutsch

algemene voorwaarden  
   

Toegestaan is het varen op alle binnen wateren van Nederland en België, uitgezonderd de Waddenzee. Het varen op het IJsselmeer en de Westerschelde is alleen toegestaan met onze schriftelijke toestemming. In Belgie is het verplicht om een marifoon aan boord te hebben. De gebruiker van de marifoon is verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat ( een handmarifoon kan men eventueel bij ons huren ). Een vaarbewijs is niet verplicht, maar de schipper moet minimaal 23 jaar zijn. Alle huurders krijgen een uitgebreide instructie inzake de behandeling van het jacht/ boot. Bij weinig ervaring zal met de huurder een proefvaart worden gemaakt. Wij bieden U tevens de mogelijkheid om vooraf een proefvaart te maken alvorens U besluit te huren. Dit is ook mogelijk in het weekend. U dient wel van te voren een afspraak te maken.

De huurperiode voor onderstaande jacht/ boot is als volgt:
Voor de Arosa en Corona.
Weekverhuur: vanaf vrijdagmorgen 09.00 uur tot donderdag 17.30 uur
Weekend: vanaf vrijdagmorgen 09.00 uur tot zondag 17.30 uur
Midweek: vanaf maandagmorgen 09.00 uur tot donderdag 17.30 uur

Voor de Boreas, Orion en Flamingo.
Weekverhuur: vanaf zaterdagmorgen 09.00 uur tot vrijdag 17.30 uur
Weekend: vanaf zaterdagdagmorgen 09.00 uur tot maandag 17.30 uur
Midweek: vanaf dinsdagmorgen 09.00 uur tot vrijdag 17.30 uur

Weekend en midweek verhuur alleen mogelijk in voor en naseizoen
Van deze huurperiode kan eventueel in overleg met de verhuurder worden afgeweken.

Weekend verhuur kost 65% van de weekprijs ( iedere dag extra + 10% van de weekprijs.)
Midweek kost 50% van de weekprijs.

Reserveringsverzoek: Indien u een jacht/ boot wenst te huren kunt dit doen door het boekingsformulier in te vullen of telefonisch ( tel nr 0412-642434 of 06-14519499 ). U ontvangt dan van ons een huurovereenkomst ter ondertekening, met het verzoek de helft van het verschuldigde huurbedrag aan ons over te maken. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van onze huurovereenkomst in ons bezit te zijn waarna de huurovereenkomst definitief is. De rest van de huursom dient 3 weken voor ingang van de huurperiode in ons bezit te zijn inclusief de waarborgsom van € 600,00. Bij ongeschonden terugbrengen van het jacht/ boot, ontvangt de huurder de waarborgsom terug. Het jacht/ boot is All Risk verzekerd met een eigen risico van € 600,00 per geval voor de huurder. Bij terugkomst tanken wij op onze werf het gehuurde jacht/ boot voor u af. Brandstofverbruik is voor de huurder. In overleg kan dit verrekend worden met de borg.
Voor Uw auto hebben wij een parkeerplaats en U dient zich bij aankomst te legitimeren d.m.v. een geldig legitimatiebewijs.
Tevens adviseren wij om een annuleringsverzekering af te sluiten ( kosten 5,5% van de huursom + € 3,50 poliskosten (+ 21% assurantiebelasting )).
Voor de huurovereenkomst gebruiken wij de “Huurovereenkomst HM-Yachtverhuur 2018”.

Wij wensen U een prettige vakantie toe. Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U ons ten alle tijden vragen stellen per E-Mail of telefonisch.

Vorige pagina

 
HM-Yachtrental Keersluisweg 15a 5433 NM Cuijk Tel: 0412-642434 Whatsapp: 0614519499 Info@HM-Yachtrental.nl
Copyright © HM-Yachtrental 2018 -
info@jachtchartervissers.nl