HM-Yachtrental
HM-Yachtrental HM-Yachtrental HM-Yachtrental
HM-Yachtrental
Jachtwerf Gebr. Vissers
Home
   
    Algemene voorwaarden
    Disclaimer
    Privacy policy
   
Home
Home
Home
Nederlands Deutsch

bedrijfsinformatie  
   
Kijk voor de laatste informatie en boekingen op onze nieuwe website:
https://www.HM-Yachtrental.nl

Van harte welkom op de site van HM-YachtRental, voorheen van Jachtwerf gebr. Vissers

Wij als Hattink Maritiem bedanken de gebr. Vissers voor deze mooie kans, om te starten met Jachtverhuur in Cuijk. Deze activiteit krijgt bij ons de naam HM-YachtRental. Wij mogen nog enkele jaren van de kennis van de gebr. Vissers gebruik maken, zodat we samen naar een goed geregelde overname bouwen.

Adriaan Vissers, Cor Vissers, Tinie Vissers

Jolanda Hattink, Paul Hattink, Cor Vissers, Adriaan Vissers, Tinie Vissers

Dit zal plaats vinden op dezelfde locatie als van de Jachtwerf gebr. Vissers. Voor reparatie en onderhoud kunt u nog zoals voorheen terecht bij Jachtwerf gebr. Vissers.
Onder mail adres: info@jachtchartervissers.nl
Het nieuwe mail adres voor verhuur is: info@HM-Yachtrental.nl

Hattink Maritiem is de tweede bedrijfstak van de fam. Hattink. Wij, Paul en Jolanda Hattink zijn in 1991 gestart met een Handelsmaatschappij in onderdelen voor Transportkoeling. Naast het harde werken zochten we de ontspanning bij het water. In 1984 kochten we ons eerste bootje en sinds dien zijn we niet meer weg te denken bij het water. Daarom is de stap in 2005, om motor Jachten uit ItaliŽ te importeren, een droom die uitkwam. Van onze hobby ons werk maken! Zo is de naam Hattink Maritiem geboren. In 2017 zijn we actief gaan zoeken naar een partner om deze jachten te verhuren. Daarmee zijn we in contact gekomen met de gebr. Vissers. Met de kennis van gebr. Vissers en ons enthousiasme gaan we een geweldig bedrijf voortzetten.

We zijn erg blij dat we in 2018 mogen starten met de jachtverhuur van deze mooie schepen in Katwijk (Cuijk); waar we een aanbod hebben voor mensen zonder vaarbewijs, maar ook de keus hebben voor mensen die graag van hoge snelheden houden (met schipper). Voor dagjes weg, maar ook voor vakanties van meerdere weken op het water.

Een mooie vakantie op het water met een Vissers Jacht

Door de centrale ligging van de thuishaven ca. 15 km ten zuiden van Nijmegen is het ideaal om vanuit Cuijk uw vakantie te starten!. De haven heeft een directe verbinding met de Maas. U kunt vanuit hier zowel in zuidelijke richting (Zuid-Limburg en BelgiŽ), in westelijke richting (Biesbosch en Zeeland) als in noordelijke richting (Hollandse en Friese meren) varen. Ideaal voor tochten van een of meerdere weken, maar ook voor een weekend of midweek kunt u van hier uit een prachtige tocht maken.

Alle jachten zijn voorzien van verwarming waardoor het gehele jaar door gevaren kan worden. Zelfs in de wintermaanden, omdat ook dan de sluizen en bruggen normaal worden bediend.

 

Jachtwerf Gebr. Vissers

Een divers aanbod aan mogelijkheden
bijvoorbeeld:

  • Verzorgde dagtochten
  • Bedrijfsuitjes/ vergadering op het water
  • Georganiseerde rondvaart met schipper
  • Boodschappenpakket aan boord voor speciale gelegenheid/ feest aan boord
  • Aangepaste aankleding Jacht voor bijzondere gelegenheid, Bijv. voor een romantisch weekend
  • Tochten met extra aandacht: Mensen op leeftijd of mensen met een beperking
    • Redelijk mobiliteit is vereist i.v.m. smalle gangboorden/ trapjes/ kleine toilet
    • Verzorgende aan boord is een mogelijkheid

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en doen er alles aan om uw wensen daarop af te stemmen. Voor en na uw boottocht hebben wij verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van een hapje/drankje/barbecue op ons terras. Daarnaast staan wij altijd open voor ideeŽn en wensen.

Een klein bedrijf met grote mogelijkheden!

Bel gerust 0412-642434 of 06 14519499
Met vriendelijke groet,
Paul & Jolanda Hattink.

Historie Jachtwerf gebr. Vissers

Al vele jaren zijn wij bekend als jachtwerf voor de bouw van stalen motorjachten en natuurlijk ook als jachtverhuurbedrijf. Onze werf is ruim 40 jaar geleden opgericht in Schaijk (1977) als familie bedrijf van 3 broers. Daarna verhuist naar Katwijk bij Cuijk, met waterplekken voor de verhuurvloot. Onze verhuurvloot hebben we de laatste jaren langzaam afgebouwd van 14 naar 5 jachten. Wij danken onze klanten van de afgelopen jaren van het huren en het vertrouwen in al onze Jachten en hopen dat dit vertrouwen wordt voort gezet bij HM-YachtRental. Nu is het tijd om een stapje terug te doen en het langzaam af te bouwen. Wij zijn blij met overname van de activiteit van jachtverhuur door Fam. Hattink. Zo blijft het toch een familiebedrijf en kunnen wij het langzaam afbouwen wegens onze leeftijd.

Kijk voor de laatste informatie en boekingen op onze nieuwe website:
https://www.HM-Yachtrental.nl

 
HM-Yachtrental Keersluisweg 15a 5433 NM Cuijk Tel: 0412-642434 Whatsapp: 0614519499 Info@HM-Yachtrental.nl
Copyright © HM-Yachtrental 2018 -
info@jachtchartervissers.nl